שגיאות פורטנייט

פורטנייט הושבתה? ואם כן אז לכמה זמן

תוכן עניינים

אם אתם מקבלים הערות שגיאה של המשחק, או שיש לכם בעיות התחברות למשחק והשרתים לא מגיבים, הנה מה שאתם צריכים לדעת.

לגלות ששרתי המשחק של פורטנייט לר מגיבים יכולה להיו חוויה מתסכלת, במיוחד אם תכננתם זמן פנוי כדי לשחק בפורטנייט באטל רויאל או בכל מוד אחר.

והדבר האחרון שאתם בטח רוצים לראות זה שגיאות מתסכלות על המסך שלא נותנות לכם להתקדם במשחק אל עבר האי, אנחנו יודעים לפעמים זה אפילו עוד יותר מתסכל ברגע שאין אפילו פתרונות או הסברים כיצד לטפל בבעיה.

לרוב ההשבתה של המשחק קוראת לפני עדכון ולא תמיד אנחנו מודעים אילו או מקבלים עליו עדכון.

אפיק גיימס ללא ספק שהפכה את השירות שלה להרבה יותר יציב וחזק כדי שתוכל להתאים לכל מיליוני השחקנים בעולם, אך תמיד יש אפשרות לבעיות תחזוקה וחיבורי רשת, מה שיכול לגרום לנו להישאקר מנותקים מחוץ למשחק.

הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להתגבר על בעיות ההתחברות במשחק:

בעת כתיבת שורות אלה מתרחשת השבתה רשמית של פורטנייט לקראת עדכון v17.10. באופן רשמי זה החל בשעה 00:30 PT / 03:30 ET / 08:30 BST ביום שלישי 22 ביוני, ולא נמסר מידע על משך זמן ההשבתה של שרתי Fortnite.

בדרך כלל העדכונים הגדולים האלה אורכים רק כמה שעות, אז זה לא אמור להיות יותר מדי זמן עד שהכל יפעל שוב כדי שנוכל לחזור לשחק.

בזמנים אחרים, המקום העיקרי לבדוק מידע הוא עדכון הטוויטר @FortniteStatus, המפרט את כל הבעיות הנוכחיות עם משחק או קישוריות.

זה גם מאשר מתי זמן ההשבתה המתוכנן לתחזוקה אמור להתרחש מראש, כמו גם מתי שרתי Fortnite יגובו.

השבתה מתוזמנת מתרחשת בדרך כלל בשעה 23:00 PDT / 2:00 EDT / 7:00 BST ונמשכת 2-3 שעות בממוצע, כאשר התזמון הזה מכוון למזער הפרעה.

ברור שאם אתה מנסה לשחק את המשחק ולא מצליח להתחבר, זה אינדיקציה טובה לכך ששרתי Fortnite לא מגיבים.

לעתים קרובות תקבל קוד שגיאה או הודעה ממסך התפריט של המשחק המאשר כי בעיה ידועה מתרחשת, וזה עשוי אפילו להצביע על עוד כמה זמן שרתי פורטנייט חוזרים.

אתה יכול גם לבקר באתר הסטטוס הציבורי של Epic Games כדי לראות על אילו שירותי פורטנייט מדווחים כרגע כמבצעיים ואילו בעיות.

לבסוף, אם אתה עדיין נתקל בבעיות במשחק אך אין שום דבר שמדווח על ידי אפיק גיימס, תוכל לבקר בדף הסטטוס של Downdetector עבור Fortnite כדי לראות אם שחקנים אחרים חווים בעיות דומות.

אם אתה רואה זינוק פתאומי בדוחות שנכנסים אז תדע שאתה לא לבד, וסביר להניח שזה רק עניין של זמן עד שמילה רשמית תפורסם בנושא.

והכי חשוב, אם אתה מגלה שפורטנייט למטה אז אל תיבהל! השבתת שרתים לעיתים רחוקות ונמשכת בדרך כלל כמה שעות לכל היותר, כך שלא תצטרכו להשקיע זמן רב בשאלה מתי שרתי פורטנייט חוזרים לחזור ותחזרו לקרב רויאל תוך זמן קצר.

שגיאות פורטנייט מה הן אומרות?

למרות שנדיר להיתקל בבעיה במשחק שאינה מוסברת היטב, לפעמים מופיעים קודי שגיאה של Fortnite שיכולים לעצור את הפעלת המשחק שלך במסלולים שלה. להלן השגיאות הנפוצות ביותר, עם עצות כיצד לתקן אותן במידה והן היו מתרחשות במשחק שלך:

קוד שגיאה Fortnite 0
בדרך כלל מדובר בבעיה של לקוח משחקי מחשב המונעת מהפעלת המשחק, לכן עליך לאמת את קבצי המשחק מהגדרות משחק הלקוח, או להפעיל את שורת הפקודה כמנהל ולהקליד "sfc / scannow" ואז להזין

קוד שגיאה של פורטנייט 86
קוד שגיאה Fortnite 91
שגיאות אלה מתייחסות לבעיות בשירותי צד או להצטרפות למסיבה של שחקן אחר, והצעד הראשון הוא להפעיל מחדש את המשחק. אם זה לא פותר את השגיאה, נסה לשנות את הגדרות הצד לפרטיות ולהזמין שוב.

קוד שגיאה Fortnite 93
זו שגיאה נוספת הקשורה להצטרפות למסיבות, אם כי התיקון שונה במקצת. נסה לשנות את התלבושת של הדמות שלך, לשנות את המסיבה לציבור ואז להצטרף ללא הזמנה, או להצטרף לחבר שלך דרך רשימת החברים של Epic Games.

קוד שגיאה פורטנייט 500
זה נושא רציני שמונע את השקת המשחק ואין שום תיקון קל שתוכלו לעשות. החדשות הטובות הן כי Epic בדרך כלל מהירים להוציא עדכון כדי לפתור את הבעיה, כך שאתה לא צריך להיות סגור זמן רב.

אל תשמרו בבטן, שתפו את החברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
פורטנייט: כל מה שצריך לדעת על המשחק הזה

פורטנייט: כל מה שצריך לדעת על המשחק הזה

פורטנייט הוא עדיין אחד ממשחקי הווידאו הפופולריים ביותר – והמדוברים ביותר – לטווינרים ומעלה. הנה המדריך שלנו ליסודות, ועצות לעידוד ילדים לשחק בבטחה ובמתינות. מה